De Reuring zoekt hoofdtrainer zwemmen

Ids D. Gobes en Arjan Rademaker hebben al heel wat talenten begeleid en hebben beide aangegeven een stapje terug te zetten.
Menig uurtje staan ze aan de kant van het bad. Niet alleen bij Duikerdel Zwembad, maar tegenwoordig ook af en toe bij andere baden omdat we een samenwerkingsverband hebben met Team Noord-Holland. Samen met ons talent wat bij ons zwemt hebben zij gezorgd dat we in de A klasse zwemmen komend seizoen!
Gelukkig laten Ids en Arjan het niet helemaal los. Hopelijk komt er voor Z&PC de Reuring
Een nieuwe hoofdtrainer zwemmen voor ons.
Want dan kunnen zij nog een stukje talentontwikkeling op een andere wijze invullen binnen de club.

Dus denk je na het lezen van mijn bericht:
“Ja, ik wil deze uitdaging aangaan en mij binden aan Z&PC de Reuring om onze talenten binnen de club tot een hoger plan te brengen, neem dan contact op met Hennie Smit (bestuurder Zwemmen selectie@zpcdereuring.nl).

Met sportieve groet,
Het bestuur