Seizoen ‘20-‘21 van start

Het seizoen ’20/’21 staat weer voor de deur en dinsdag 18 augustus beginnen de trainingen in Duikerdel volgens het schema wat hier te vinden is.

Kort samengevat komt het er op neer dat de toegang tot het zwembad nog steeds achter het clubhuis is en dat je met je zwemkleding onder je normale kleding binnen moet komen om bij de stoelen om te kleden. Eenmaal in het water is de 1,5 meter regel niet van toepassing maar daar buiten, ook tijdens rusten e.d. wel! Omkleden na de training kan uiteraard gewoon in de kleedcabines.

We blijven de komende periode gebruik maken van inschrijving via Supersaas. Dus verplicht aanmelden voor iedere training en dat kan iedere week (voor die week) vanaf de zondag 12:00 uur. Instructies hiervoor vind je hier

En voor iedere training zijn er ook nog steeds Corona Coördinatoren nodig. Ouders en leden kunnen zich daar voor inschrijven in Supersaas. Wat er precies van de coördinatoren verwacht wordt is ook in het Corona Protocol te vinden. De trainers dienen zich ook in te schrijven echter dat kan voor een langere periode vooruit gedaan worden.

Alleen voor het G-zwemmen zijn we nog in gesprek om daar weer zo snel mogelijk op te starten, de betreffende leden worden hierover apart geïnformeerd.

We hopen jullie de komende week weer allemaal te zien in de Duikerdel!

Met sportieve groet,
trainers en bestuur,
Z&PC “de Reuring”